Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

111 cazuri noi de rujeolă

111 cazuri noi de rujeolă

Numărul total al îmbolnăvirilor ajunge astfel la 16.092, din care 62 de decese.

Rl online 0 comentarii

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunțat că 111 cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână, în 20 de judeţe şi în Bucureşti.

Potrivit CNSCBT, numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România raportate până în 8 martie este 16.092, din care 62 de decese.

În perioada 4 - 8 martie au fost raportate încă 111 cazuri nou confirmate, în 20 de judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Astfel, în Iaşi au fost raportate 17 cazuri, în Bihor - 16, în Prahova - 14, în Sălaj - 11, în Teleorman - 10, în Neamţ - 7, în Bucureşti, Mehedinţi şi Suceava - câte cinci, în Buzău şi Maramureş - câte patru, în Bacău, Călăraşi, Dolj - câte două, iar în Alba, Botoşani, Brăila, Dâmboviţa, Giurgiu, Timiş şi Vrancea - câte un caz.

Rujeola este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Citește totul despre:

#bucuresti #rujeolă #pojar

Comentarii

loading...