Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

29 de cazuri noi de rujeolă în ultima săptămână. Numărul total al îmbolnăvirilor sare de 14.000

29 de cazuri noi de rujeolă în ultima săptămână. Numărul total al îmbolnăvirilor sare de 14.000

Douăzeci şi nouă de cazuri noi de rujeolă au fost confirmate în ultima săptămână în Bucureşti şi în opt judeţe, fără a fi înregistrate noi decese, potrivit datelor transmise de către Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT).

Rl online 0 comentarii

Numărul total de cazuri confirmate cu rujeolă în România de la debutul epidemiei este 14.854, din care 59 de decese, informează News.ro.

În ultima sptămână au fost raportate 29 de cazuri nou confirmate, în opt judeţe şi în Bucureşti.

Cele mai multe cazuri noi - 13 - au fost înregistrate, în ultima săptămână, în Bucureşti. Alte nouă cazuri s-au înregistrat în Călăraşi, iar în Galaţi au fost raportate două cazuri noi de rujeolă. Câte un caz s-a înregistrat în judeţele Buzău, Iaşi, Ilfov, Vâlcea şi Teleorman.

De la debutul epidemiei în România, cele mai multe cazuri de rujeolă - 5.213 - au fost la copii cu vârsta între un an şi patru ani, iar 3.062 de cazuri s-au înregistrat la copii cu vârsta sub un an, în timp ce 2.572 de cazuri au fost la copii au fost la copii cu vârsta între cinci şi nouă ani.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Recomandări

Citește totul despre:

Comentarii

loading...