Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

64 de pacienți și de angajați ai unui centru de psihiatrie au coronavirus

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bacău a decis să carantineze Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică din localitatea Dărmăneşti.

Mihai Diac 0 comentarii

Decizia de carantinare a fost luată, marți, după ce 64 de pacienţi şi angajaţi au fost confirmaţi pozitiv la testarea Covid-19.

Acei pacienţi ai centrului depistaţi pozitivi şi asimptomatici vor rămâne în centru, alături de personalul depistat pozitiv şi asimptomatic.

La rândul lor, "beneficiarii depistaţi negativ, împreună cu personalul depistat negativ, vor fi mutaţi în structura exterioară a unităţii (corp administrativ)", a anunțat, printr-un comunicat de presă, directorul executiv al DSP Bacău, Mihaela Arim.

Comentarii

loading...