Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Al treilea român mort de coronavirus. S-au produs trei decese într-o singură zi

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, infectat cu coronavirus, a murit, duminică seară, la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică constituit în subordinea Guvernului României.

Mihai Diac 0 comentarii

În urma decesului consemnat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, numărul de pacienți cu coronavirus care au murit pe terioriul României a ajuns, duminică seară, la trei.

„În această seară s-a înregistrat al treilea deces pe teritoriul României al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani care a fost internat în Spitalul Județean Piatra Neamț. A fost confirmat pozitiv în data de 19 martie 2020 și în data de 20 martie 2020 transferat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Pacientul avea afecțiuni cronice preexistente (diabet, hipertensiune arteriala). În urma anchetei epidemiologice nu s-a constat istoric de călătorie sau contact cu o persoană infectată”, a precizat un comunicat al Grupului de Comunicare Strategică.

Până în seara zilei de duminică, 22 martie 2020, pe teritoriul României, au fost confirmate 433 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19. Primele trei decese ale unor persoane infectate cu coronavirus s-au consemnat, în România, de-a lungul zilei de duminică, 22 martie.

Până în acest moment, 4803 persoane sunt în carantină pe teritoriul României, iar peste 65.000 de persoane sunt în izolare.

Comentarii

loading...