Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alte 24 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate; numărul total al îmbolnăvirilor ajunge la 15.470

Alte 24 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate; numărul total al îmbolnăvirilor ajunge la 15.470

Alte 24 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate

Alte 24 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în perioada 5-16 noiembrie, în opt judeţe şi municipiul Bucureşti.

Rl online 0 comentarii

Alte 24 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în perioada 5-16 noiembrie, în opt judeţe şi municipiul Bucureşti, anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor ajunge la 15.470, din care 59 de decese.

În perioada 5-16 noiembrie au fost raportate încă 24 de cazuri nou confirmate în 8 judete şi în municipiul Bucuresti.

Astfel, cinci cazuri au fost raportate în Bucureşti, câte patru în Bihor şi Teleorman, câte trei în Bacău şi Sălaj, două în Prahova şi câte unul în Buzău, Galaţi şi Vaslui.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii.

Comentarii

loading...