8.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSănătateAvem 695 de morți în urma coronavirusului și peste 12.000 de cazuri...

Avem 695 de morți în urma coronavirusului și peste 12.000 de cazuri confirmate

Ultimele două decese s-au produs în județul Bacău, victimele fiind doi bărbaţi, unul de 51 de ani, celălalt de 79 de ani.

Joi, 30 aprilie, la ora 13, numărul total de cazuri confirmate de coronavirus este de 12.240, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică din subordinea Guvernului României. Cele mai multe cazuri s-au înregistrat în județul Suceava (2765 de cazuri), urmat de municipiul București și de județul Arad.

Dintre persoanele infectate cu coronavirus, pe teritoriul României au murit, în total, 695 de persoane, iar potrivit tuturor specialiștilor, România este încă pe panta ascendentă a acestei pandemii. 

Estimările arătau că punctul maxim al epidemiei Covid-19 s-ar atinge în România în jurul datei de 1 mai, care este mâine.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

TikTok, luat la rost de UE cu privire la riscurile pe care varianta Lite le are asupra copiilor

ByteDance's TikTok a primit un termen de 24 de ore pentru a furniza o evaluare a riscurilor privind noua sa aplicație TikTok Lite, lansată...

Eurobarometru. Românii, tot mai interesați de alegerile europarlamentare

Alegerile locale au fost comasate cu cele europarlamentare și au loc pe data de 9 iunie, iar porivit unui sondaj realizat de parlamentul european,...

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...
Ultima oră
Pe aceeași temă