22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSănătateBMW Proleasing Motors desfășoară în perioada 2-8 septembrie, campania #MaratonulMotivatiei

BMW Proleasing Motors desfășoară în perioada 2-8 septembrie, campania #MaratonulMotivatiei

BMW Proleasing Motors și #MaratonulMotivatiei: echipă de alergare pentru viața activă și independentă a persoanelor cu dizabilități

 Ploiești,  Marți, 3 septembrie, 2019: BMW Proleasing Motors, parte a grupului Proleasing Motors și partener strategic al maratonului Ciucaș X3 în ultimii 3 ani, desfășoară, în perioada 2-8 septembrie, campania #MaratonulMotivatiei, care are ca obiectiv strângerea de fonduri pentru scaune rulante potrivite pentru persoanele cu dizabilități locomotorii din România.

Totodată, campania își propune să atragă atenția asupra nevoii acestor persoane de a avea o viață activă și independentă.

 Anul acesta, dealerul regional BMW susține „Fondul Scaunelor Rulante”, lansat de Fundația Motivation România, singurul furnizor din România de echipamente adaptate nevoilor copiilor și adulților cu dizabilități motorii. Prin programul „Fondul Scaunelor Rulante” sunt donate echipamente de mobilitate potrivite dimensiunilor, abilităților și mediului utilizatorilor. Scaunele rulante sunt furnizate pentru utilizatori din toată țara, în baza evaluărilor făcute de specialiștii Motivation.

Până în acest moment, peste 60 de alergători s-au înscris voluntari în #MaratonulMotivatiei și vor lua startul la Ciucaș X3 pentru a susține cauza. Dintre aceștia, 12 fac parte din echipa Proleasing și vor avea rolul de ambasadori și susținători ai cauzei.

La finalul maratonului, BMW Proleasing Motors va dubla valoarea donațiilor strânse, în limita obiectivului de 4.726 lei, prin intermediul galantom.ro, și îi va dona Fundației Motivation România. Desigur, se dorește ca obiectivul să fie depășit.

 În țara noastră, CNAS poate deconta un scaun rulant o dată la trei ani, cu o valoare maximă de 886.33 lei. Din păcate, această sumă nu acoperă de fiecare dată costurile unuia potrivit. Din acest motiv, Fundația Motivation România a demarat campania „Fondul Scaunelor Rulante” prin care scaune rulante de calitate, recondiționate ajung sub formă de donație la oamenii care au nevoie de ele.  Un scaun rulant potrivit redă mobilitatea unei persoane cu dizabilități locomotorii. Odată cu primirea acestuia, utilizatorul este instruit pentru folosirea echipamentului corect și în siguranță. 

  „Am fost surprinși să vedem ce deschidere există în rândul sportivilor de a se alătura cauzei #Maratonul Motivației, în cadrul Ciucaș, atât din rândul angajaților noștri, cât și al altor participanți. Împreună, ne propunem să ajutăm la donarea de scaune rulante potrivite unui stil de viață liber al persoanelor cu dizabilități. Iar pentru a încuraja și mai mult implicarea sportivilor și a celor din jur, la finalul competiției, BMW Proleasing Motors va dubla valoarea donațiilor strânse, ori obiectivul maxim propus, sperând ca în felul acesta să-i ajutăm pe cei aflați în nevoie. Încurajăm sportivii să participe la Ciucaș X3 și să ne susțină cauza  pentru a obține nu doar performanță în sport, ci și satisfacția că au putut oferi ajutor, și chiar să ne ajute în depășirea targetului asumat.

Pe viitor, ne dorim să luăm parte la cât mai multe evenimente și inițiative în scop caritabil, pentru a aduce beneficii importante comunității”, declară Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

 

Chiar dacă nu alergi, poți fi parte din #MaratonulMotivatiei

 Cei care doresc să susțină inițiativa BMW Proleasing Motors, #MaratonulMotivatiei, pot încuraja sportivii și pot contribui la donarea de scaune rulante potrivite în trei moduri diferite, oricare dintre ele fiind de mare ajutor pentru cei aflați în nevoie:

1. Poți încărca coverul de facebook personalizat cu detalii despre această cauză.
2. Poți încărca rama pentru fotografia ta de profil, de aici.
3. Pentru ca prietenii tăi să afle și mai mult despre cauza pe care o susții, poți include în fiecare dintre postările de mai sus și link-ul următor „Află mai multe detalii aici: http://bit.ly/MaratonulMotivatiei” Acesta include detalii despre cauza susținută, precum și contul în care se poate dona.
 

Poți dona oricând până duminică, 8 septembrie, ora 10:00 și contribui la obiectivul nostru de a strânge minim o sumă echivalentă pentru 10 scaune rulante, pe care BMW Proleasing Motors o va dubla la finalul competiției.

 ***

Despre Proleasing Motors

 Înființat în 2001, Proleasing este brandul din spatele unui grup de companii cu activitate în domeniul leasing-ului (ProLeasing IFN), vânzării și reparației auto, dealer și service autorizat pentru mărcile Ford, BMW şi Hyundai.

 În prezent, Proleasing Motors derulează activități de vânzare și reparație în 3 centre autorizate Ford – în Ploiești, Buzău și Târgoviște, 1 centru BMW – în Ploiești și 1 centru Hyundai – în Ploiești. Tot sub egida Proleasing Motors se află și o divizie de vânzare automobile rulate, împreună cu mai multe platforme online cu  piese de schimb, roți și accesorii originale.

 Pe parcursul a 18 ani de activitate, Proleasing a câștigat de 4 ori titlul de Chairman Award – cea mai înaltă distincție pentru dealerii din rețeaua Ford, la nivel global, a fost desemnat dealerul anului 2016 și 2017 în Customer Care – în rețeaua națională BMW, a fost numit Campion în Business al anului 2016, cât și de 12 ori Laureat al Topului Firmelor Prahovene, unde a fost distins cu Prima Poziție în categoria companiilor medii.

 Sediul central Proleasing Motors este localizat la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, pe strada Şoseaua Ploieşti-Buzău, Nr. 505, DN1B.

 Contact Proleasing Grup

 Departament Marketing: marketing@proleasing.ro

Telefon: 0729.998.639

 

 Despre Fundația Motivation România

Fundația Motivation România este o organizație neguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. Serviciile pe care le oferă acoperă o gamă largă de nevoi, de la evaluare și echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, la recuperare activă și instruire pentru viață independentă alături de un instructor în scaun rulant, consultanță pentru accesibilizarea spațiilor și sport adaptat. Până în prezent, Motivation a redat libertatea de mișcare și speranța într-o viață împlinită pentru mai mult de 23.000 de persoane cu dizabilități din România. Mai multe informații pe www.motivation.ro.

 

 

Cele mai citite

Horia Constantinescu a demisionat din fruntea ANPC și va candida din partea PSD la Primăria Constanța

Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC. Constantinescu a anunțat, luni, că a semnat cererea de demisie din funcţia de preşedinte al Autorităţii...

Guvernanții lasă suedezii să taie nestingheriți pădurile valoroase ale României. 50 de acțiuni ale IKEA, bănuite de ilegalitate. FOTO și VIDEO

Un nou raport realizat de Agent Green și Bruno Manser Fonds (BMF) în pădurile României. Cel mai mare proprietar privat de pădure din țara...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...
Ultima oră
Pe aceeași temă