Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bucureștiul și 17 județe din România sunt incluse de Germania pe lista zonelor de risc

Bucureștiul și 17 județe din România sunt incluse de Germania pe lista zonelor de risc

Autorităţile din Germania au actualizat lista "zonelor de risc" din România, listă stabilită în contextul pandemiei de Covid 19, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe al României.

Mihai Diac 0 comentarii

Conform celei mai recente decizii a autorităților de la Berlin, intrată în vigoare la data de 12 august 2020, orașul București și 17 judeţe din România se află pe lista zonelor de risc din punctul de vedere al coronavirusului.

Șapte judeţe din România (Argeş, Bihor, Buzău, Neamţ, Ialomiţa, Mehedinţi şi Timiş) fuseseră declarate de Germania drept zone de risc încă din data de 7 august 2020.

La aceste județe au fost adăugate, de la data de 12 august 2020, Municipiul Bucureşti și următoarele zece județe: Bacău, Brăila, Braşov, Dâmboviţa, Galaţi, Gorj, Ilfov, Prahova, Vaslui şi Vrancea, a anunţat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe al României (MAE).

Guvernul de la Berlin a decis că toate persoanele, indiferent de cetăţenie, care intră în Germania după ce s-au aflat într-o zonă de risc trebuie să prezinte un test negativ Covid-19, efectuat cu cel mult 48 de ore înaintea sosirii, tradus în germană sau engleză, sau, alternativ, să se supună testării, în mod gratuit, într-o perioadă de cel mult 72 de ore de la sosirea pe teritoriul Germaniei.

Comentarii

loading...