4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSănătateCafeaua, arma secretă în înfrumusețarea corporală

Cafeaua, arma secretă în înfrumusețarea corporală

În combinație cu uleiul de cocos sau de măsline, cafeaua îți poate aduce cea mai fină piele pe care nici produsele cosmetice exfoliante nu o poate face.

În afară de exfolierea uimitoare pe care o oferă cafeaua, aceata are o altă armă secretă pentru pielea ta: cafeina.

Cafeina este un compus care se găsește din abundență în plantele de ceai și cafeaua din întreaga lume. 

Majoritatea persoanelor cunosc beneficiile pe care cofeina le are asupra minții și a corpului la o ceașcă de cafea, însă sunt foarte puțin cei care cunosc beneficiile pe care le are atunci când o aplicăm pe pielea noastră.

Cofeina ajuta la tonifierea pielii, ceea ce poate duce la reducerea celulitei. Astfel, după o lună de exfoliere, de cel puțin două ori pe săpămână, textura și aspectul pielii sunt vizibil îmubunătățite.

Atunci când este aplicata în jurul ochilor, poate minimiza aspectul de ochi umflați și de cearcăne, deoarece cofeina restricționează vasele de sânge, ceea ce reduce umflarea și inflamația.

Cum procedăm?

Se folosește zalțul uscat de la cafeaua de dimineață, fără zahăr, în combinație cu 3 linguri de ulei de cocos sau de măsline, se amestecă și se aplică pe pielea umedă. Se freacă apoi pielea de sus în jos și se lasă să acționeze cel puțin 10 minute.

Cafeaua este o sursă sigură a frumuseții tale. Efectul energizant și regenerator al celulelor deteriorate aduc o îmbunătățire semnificativă asupra pielii, indiferent de vârstă.

Cele mai citite

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă