21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSănătateCinci copii din Vaslui, în stare gravă după ce au mâncat ciuperci...

Cinci copii din Vaslui, în stare gravă după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui, Vasile Lapa, a declarat, luni seara, că cinci copii din satul Siliştea, comuna Iana, au fost duşi la spital, pentru că s-au simţit rău după ce au mâncat ciuperci otrăvitoare, relatează Mediafax.

“Cei cinci copii au fost preluaţi de echipaje medicale, fiind în stare critică, după ce au consumat ciuperci otrăvitoare. Au fost solicitate două echipaje de ambulanţă la faţa locului. Cei cinci minori sunt din familii diferite”, a spus Lapa.

Potrivit acestuia, autorităţile efectuează cercetări pentru a vedea dacă mai sunt şi alţi copii care să fi consumat ciuperci împreună cu cei cinci.

De asemenea, Lapa a mai spus că cei cinci copii sunt prieteni şi au mers împreună în pădurea din localitate, au cules ciuperci, le-au gătit şi le-au mâncat, iar la scurt timp li s-a făcut rău şi au anunţat părinţii, care au alertat autorităţile.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă