Consultaţii medicale gratuite pentru femei, în luna martie

Consultaţii medicale gratuite pentru femei, în luna martie

Primăria Sectorului 6, prin Centrul de sănătate „Sfântul Nectarie“, a lansat campania „Pentru dumneavoastră, doamnă!“, oferind asistenţă medicală gratuită femeilor pe tot parcursul lunii.

Elena Marinescu 0 comentarii

Astfel, reprezentantele sexului frumos sunt invitate să îşi evalueze starea de sănătate, gratuit, la Centrul „Sfântul Nectarie“: în săptămâna 1 - 8 martie – ginecologie şi stomatologie; în săptămâna 11 - 15 martie – ORL şi chirurgie; în săptămâna 18 - 22 martie – ortopedie şi medicină internă; în săptămâna 25 - 29 martie – gastroenterologie şi psihiatrie. Nu este necesară trimitere de la medicul de familie, dar consultaţia este gratuită doar pe bază de programare prealabilă la numărul de telefon 031.9593.

„Pornind de la recomandarea medicilor de a realiza un control de rutină în fiecare an, chiar dacă nu există modificări vizibile în starea de sănătate, şi cu gândul la doamnele dragi sufletului nostru, dăm startul lunii martie cu un Mărţişor pentru fiecare bunică, mamă, mătuşă, soră sau prietenă“, declară primarul Gabriel Mutu. Centrul de sănătate multifuncţional „Sfântul Nectarie“, unitate sanitară aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, este situat în bd. Uverturii nr. 81 sector 6. 

 

S  Elena Marinescu

Comentarii

loading...