22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSănătateCoronavirusul ucide primele două persoane în Germania

Coronavirusul ucide primele două persoane în Germania

În Essen, o femeie în vârstă de 89 de ani care a fost diagnosticată cu virusul pe 3 martie a murit în ciuda măsurilor medicale luate, în timp ce oficialii din Heinsberg au spus că vor discuta cazul fatal la o conferință de presă în această seară.

Atât Essen, cât și Heinsberg sunt situate în Renania de Nord-Westfalia, cel mai populat stat din Germania, care are 515 cazuri de coronavirus confirmate dintr-un total de 1.167 în toată țara, în ziua de luni după-amiază.

Unele dintre primele cazuri confirmate din Germania au fost la Heinsberg în februarie, după ce un cuplu infectat a participat acolo la un carnaval. Numărul de persoane care s-au testat pozitiv pentru coronavirus luni a trecut de 1.000 de locuri în topul economiei germane din Europa.

Primul deces al unui cetățean german cauzat de coronavirus a fost raportat duminică seară. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost testat pozitiv pentru virus după ce a fost internat în Egipt – țară în care a intrat cu o săptămână înainte – cu febră ridicată.

Numărul oficial de infecții cu Covid 19 în Germania a fost 1151 în după-amiaza de luni. Peste 500 dintre acestea au fost confirmate în Renania de Nord-Westfalia, în timp ce Bavaria a avut peste 250, iar Baden-Württemberg a raportat 200 de cazuri.

Berlinul a raportat de asemenea 48 de cazuri de Coronavirus. Doi dintre cei infectați sunt polițiști. În weekend, departamentul de poliție a făcut oficial faptul că 35 dintre colegii pacienților au fost trimiși în carantină.

Cele mai citite

Ciucă susține că România are o situație economică solidă, construită de guvernarea liberală, deși premierul și jumătate dintre miniștri sunt de la PSD

Nicolae Ciucă, președintele Senatului și al PNL, anunță că Agenția S&P a reconfirmat ratingul suveran al României și subliniază că decizia agenției de rating...

Percheziții la sediul UBER din Portugalia

Poliția portugheză și agenții fiscali au percheziționat marți sediul Uber Technologies din Lisabona, ca parte a unei investigații mai ample și a unor raiduri...

Statul Qatar va avea investiții în România de 15 miliarde de euro, anunță premierul Ciolacu

Vizita premierului Marcel Ciolacu în Qatar, în perioada 16 aprilie-17 aprilie 2024, are ca principal obiectiv "dezvoltarea în România a unor proiecte de investiții...
Ultima oră
Pe aceeași temă