11.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSănătateCrește-ți imunitatea cu Ginseng Siberian

Crește-ți imunitatea cu Ginseng Siberian

Ginsengul originar din Siberia are proprietăți naturale, utilizate pentru a spori imunitatea organismului și a-l proteja de radicalii liberi. Provenind din surse de încredere, ginsengul siberian oferă un aport ridicat de beneficii esențiale pentru organism – iată câteva dintre ele:

1. Crește imunitatea organismului
Cel mai cunoscut beneficiu al ginsengului este faptul că reprezintă un aliat perfect al sistemului de apărare a organismului, întărindu-l împotriva posibilelor amenințări din exterior ce ne pun în pericol sănătatea. De imunitatea noastră trebuie să ținem întotdeauna cont, nu numai în sezonul rece, atunci când știm că suntem mai predispuși la viroze – dacă imunitatea noastră este scăzută tot timpul anului, este recomandat să apelăm la suplimente naturale precum ginsengul siberian, care au o eficiență în combaterea și prevenirea răcelilor sau a virușilor sezonieri.

2. Îmbunătățește performanțele intelectuale
O perioadă aglomerată de examene sau pregătirea pentru anumite certificări poate însemna un volum ridicat de informații pe care nu le putem asimila la fel de rapid pe cât ne-am dori. Odihna și pregătirea din timp nu sunt suficiente de cele mai multe ori, iar pentru asta, suntem nevoiți să apelăm la ajutorul suplimente naturale de bună calitate, care ne va îmbunătăți memoria și funcțiile cognitive. Ginsengul Siberian este foarte eficient în astfel de situații, îmbunătățind memoria și performanțele intelectuale pe cale naturală, având și efecte adaptogene, ajutând corpul să treacă cu bine peste perioadele stresante.

3. Reglează dezechilibrul hormonal
În special în cazul femeilor, dezechilibrele hormonale afectează multe funcții ale organismului și buna funcționare a lui. Multe dintre acestea apelează la tratamente chimice care, dacă sunt administrate o perioadă lungă de timp, pot avea efecte nocive asupra aparatului genital sau glandelor endocrine. Pe cât posibil, este important ca tratarea acestor dezechilibre să fie pe cale naturală, iar ginsengul siberian este o variantă optimă în combaterea lor, reglând echilibrul hormonal din întreg organismul.

4. Sporește nivelul de energie
Nivelul scăzut al energiei este ceva cu care majoritatea oamenilor se confruntă fie la începutul zilei, fie la finalul ei, după ce o zi întreagă au alergat pentru a îndeplini sarcinile zilnice. Îți recomandăm ca, în loc de cafeaua de dimineață, să optezi pentru ginsengul siberian, de preferat în formă lichidă, deoarece are o absorbție rapidă în organism și oferă o eficiență imediată. Din primele ore de la administrare, nivelul de energie în corp va fi ridicat, iar starea de bine și vitalitate va continua pe toată durata zilei, fără a avea nevoie de momente de repaus.

5. Conferă suport în timpul efortului fizic
Rezistența la efort este ceva ce mulți dintre noi ne dorim după o anumită vârstă, atunci când întâmpinăm dificultăți chiar și în sarcinile zilnice pe care altădată le făceam cu ușurință. În timp, această rezistență se recapătă prin activitate fizică realizată în mod constant, însă uneori este nevoie să o sporim prin suplimente care, de preferat, să provină din surse naturale. Suplimentele pe bază de ginseng siberian natural aduc un aport benefic în organismul uman, având un efect tonifiant și energizant, sporind, astfel, și performanțele sportive și ajută la creșterea puterii musculare.

Pe lângă beneficiul principal ce ține de creșterea imunității, ginsengul siberian este optim și pentru tratarea și prevenirea multor afecțiuni precum dezechilibre hormonale, stări de oboseală, libido scăzut, capacitate scăzută de concentrare și altele. Pentru un efect mai puternic și rezultate mai rapide, este recomandat ca ginsengul siberian să fie asociat cu alte vitamine și minerale, așa cum este și suplimentul comercializat de Grădina Sănătății, magazin de suplimente naturiste cu peste 8 ani de experiență pe piața din România. Forma lichidă și ultraconcentrată a Ginseng Energy asigură o absorbție mai rapidă și un gust natural de ghimbir.

Cele mai citite

Simona Halep s-a retras oficial de la Madrid! „Experienţa îmi spune să nu mă grăbesc”

Simona Halep a anunţat că s-a retras de la turneul WTA 1.000 de la Madrid, care va avea loc în perioada 23 aprilie-5 mai. „Din...
Ultima oră
Pe aceeași temă