11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSănătateDe ce să te lași de țigările clasice și să alegi țigări...

De ce să te lași de țigările clasice și să alegi țigări electronice? Iată 4 motive!

De când au apărut pe piață, în anul 2007, aceste gadget-uri interesante au obținut voturi pro și contra în ceea ce le privește. Funcționând pe bază de aburi, aceste țigări sunt o inovație pe piața tabacului și oferă consumatorului o senzație diferită de orice altă experiență.

Deși părerile sunt împărțite, beneficiile țigărilor electronice sunt de necontestat, iar varietatea acestora și opțiunile oferite sunt unul dintre motivele pentru care mulți dintre fumători au făcut o adevărată pasiune din vapat. Vapori.ro oferă o gamă diversificată de țigări electronice și de lichid pentru experiențe cât mai plăcute. Ultra compacte și cu tehnologii elaborate, aceste variante te vor face să renunți la fumatul classic și deloc plăcut.

Iată 3 beneficii ale țigărilor electronice care te vor convinge că sunt mult mai bune atât pentru tine, cât și pentru cei din jur.

Sunt mult mai puțin nocive pentru sănătate

Chiar dacă, fiind o invenție de dată relativ recentă, efectele lor adverse nu au putut fi observate pe termen lung, este clar că țigările electronice sunt cu mult mai puțin nocive pentru sănătate decât sunt țigările clasice, trabucurile sau pipele.

Mai multe studii din America și Germania au arătat că utilizarea acestor produse au ca efect îmbunătățirea semnificativă a stării generale de sănătate a populației, fiind cu până la 95% mai puțin nocive. În plus, o proporție semnificativă de vaperi care au renunțat la fumat în ultimul an datoarează acest lucru înlocuirii țigărilor cu cele electronice. Astfel, aceste produse sunt utile atât pentru renunțarea la fumat, cât și pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate a celor care le utilizează.

Țigările electronice te vor ajuta să faci economii

Deși prețul unei țigări electronice poate varia, pe termen lung această achiziție poate fi cu mult mai convenabilă decât cumpărarea recurentă a pachetelor de țigări, a tutunului sau a trabucurilor.

Lichidul și aromele folosite pentru a vapa te vor ajunge mai ieftin în timp. Calculează dinainte care este avantajul financiar al unei țigări electronice și comandă tot ce ai nevoie de pe Vapori.ro. Poți alege modelul de țigară electronică Aramax Power 5000 mAh, iar pentru a comanda simplu poți face click aici. Prețul lui este convenabil, iar lichidul e din partea casei.

Scapi de toate dezavantajelor consumului de tutun

Mirosul și gustul neplăcut de tutun vor dispărea odată ce vei deveni vaper. Vei înlocui mirosul neplăcut de fum cu o aromă plăcută pe care chiar tu o poți alege. În plus, poți schimba aroma de câte ori îți dorești și poți alege tu cantitatea de nicotină pe care să o consumi. Și în plus, vaparea în preajma copiilor sau a altor persoane nu reprezintă un risc și nu este considerat fumat pasiv, lichidele folosite în aceste produse fiind pe bază de arome, nicotină și glicerină vegetală, fără alte substanțe cancerigene.

De ce țigara electronică?

Pentru că vei uita de mirosul inconfortabil al fumului și nu îi vei mai deranja pe ceilalți. În plus, sănătatea ta va fi protejată.

Este mai ușor să renunți la fumat folosind țigara electronică

Folosind nicotina în mod dozat, vei reuși să renunți la fumat mult mai ușor. Practic, vei vapa doar de plăcere, corpul tău nu va mai simți dependența de nicio substanță pe măsură ce vei reduce cantitatea de nicotină până la zero.

În plus, renunțarea la fumat prin intermediul țigării electronice va reduce impactul sevrajului și te va ajuta să îți atingi scopul. Persoanele care au renunțat la fumat cu ajutorul țigării electronice au declarat că starea lor de spirit s-a îmbunătățit considerabil. Efectele nocive ale țigările au dispărut treptat, iar obiceiul fumatului a fost înlocuit de vapat. În plus, odată ce ţigările clasice au fost eliminate şi înlocuite cu ţigara electronică, corpul tău începe să se detoxifieze de toate substanţele nocive acumulate.

Comandă chiar acum unul dintre kiturile destinate pasionaților, amatorilor și începătorilor în vapat. Poți alege gama premium de țigară electronică Armax Power 5000 mAh pentru că este o variantă puternică și rezistentă, sau poți opta pentru un pachet diferit, potrivit nevoilor tale.

Dacă ți-ai propus sa te lași de fumat, ASTAZI ESTE MOMENTUL!

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă