Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Dr. Virgil Musta: Într-o săptămână sau două, România nu va mai avea niciun pat liber pentru Covid

Medicul Virgil Musta a estimat că, într-o săptămână sau două, România nu va mai avea niciun pat liber la ATI pentru pacienți cu Covid.

Mihai Diac 0 comentarii

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara, estimează că "într-o săptămână sau două", sistemul sanitar din România nu va mai avea niciun pat liber la ATI pentru pacienți cu Covid, dacă se va menține evoluția numărului de cazuri confirmate din ultimele zile.

Profesorul Virgil Musta, unul dintre cei mai buni specialiști români, a făcut această declarație duminică, 25 octombrie, la un post de televiziune, în condițiile în care, la ora 13, în această zi, Grupul de Comunicare Strategică (GCS) din cadrul Guvernului a anunțat că 828 de persoane dintre cele infectate cu Covid sunt internate, în România, la ATI.

În total, duminică, în unitățile sanitare de profil din România, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.482. Dintre acestea, 828 sunt internate la ATI.

19.292 teste au fost efectuate în România în ultimele 24 de ore, dintre care 11.948 de teste în baza definiției de caz și a protocolului medical și 7.344 de teste la cerere.

Comentarii

loading...