Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

DSP Ialomița are 14 salariați infectați cu Covid-19

DSP Ialomița are 14 salariați infectați cu Covid-19

Direcția de Sănătate Publică Ialomița are probleme în a asigura anchetele epidemiologice după ce 14 salariați au fost confirmați cu noul coronavirus.

Petronel Tudor 0 comentarii

DSP Ialomița a anunțat că toți angajații cu Covid-19 sunt asimptomatici, se simt bine și sunt în prezent izolați la domiciliu, așteptând ca peste 7 – 8 zile să fie retestați. Cei mai mulți dintre cei depisați pozitiv lucrează la anchetele epidemiologice iar o parte din personal a revenit de curând din concediul de odihnă.

„Sunt asimptomatici, sunt bine, noi ne-am organizat, avem persoane voluntare care vin să ne ajute, ne-am mobilizat , suntem o echipă, ne-am prelungit programul de muncă.”, a precizat Dan Noel, șeful DSP Ialomița, citat de infoialomita.ro.

Pentru a nu opri activitatea, o parte dintre cei infectați lucrează de acasă iar pentru anchetele epidemiologice de pe teren au fost transferate de urgență 4 persoane de la Urziceni și Fetești.

Comentarii

loading...