Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nelu Tătaru

Nelu Tătaru

După ce capacitatea spitalelor va fi depășită, unii bolnavi cu coronavirus vor fi tratați acasă

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, duminică la prânz, că există un plan de tratare acasă a unor bolnavi cu coronavirus, după ce capacitatea de primire a spitalelor va fi depășită.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, duminică, la postul Digi 24, că există o strategie a Ministerului Sănătății care se va aplica din momentul în care capacitatea "spitalelor suport" pentru coronavirus va fi depășită.

La acel moment, pacienții asimptomatici sau cu forme ușoare de coronavirus vor fi tratați acasă, sub supravegherea medicilor de familie și a medicilor de medicină școlară, a precizat duminică, 19 aprilie, ministrul Nelu Tătaru. El nu a estimat momentul la care această capacitate de tratare a spitalelor va fi depășită.

Pe de altă parte, tot duminică, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din București, Beatris Mahler, a precizat că unitatea medicală pe care o conduce, care este desemnată ca spital de "fază doi", a început deja să interneze pacienți cu coronavirus.

Ea a evitat să spună câți asemenea bolnavi au fost deja internați, dar a precizat că "încă avem locuri".

Până duminică dimineață, România avea 421 de decese ale unor persoane din rândul celor infectate cu coronavirus.

Comentarii

loading...