Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Evenimentul „HoCare High Level Political Disemination Event” a fost organizat la Nicosia, sub egida ministrului sănătății din Republica Cipru, Domnul Constantinos Ioannou

Evenimentul „HoCare High Level Political Disemination Event” a fost organizat la Nicosia, sub egida ministrului sănătății din Republica Cipru, Domnul Constantinos Ioannou

Eveniment final HoCare - organizat cu succes în Nicosia, Republica Cipru

Evenimentul final al proiectului Interreg Europe HoCare (Furnizarea de soluții inovative pentru îngrijirea sănătății la domiciliu prin consolidarea cooperării în lanțurile regionale de inovare prin modelul elicoidei cvadruple) a fost organizat cu succes la Nicosia pe 3 octombrie

Rl online 0 comentarii

În prima parte, discursurile au fost susținute de dl Christos Pittaras, președintele ANEL și primarul Latsiei, doamna Constantia Constantinou reprezentând Direcția generală pentru programe europene, coordonare și dezvoltare, domnul Ierotheos Papadopoulos, șeful Reprezentanței Comisiei Europene din Cipru și dl. Andreas Xenofontos, directorul serviciilor de asistență medicală din Ministerul Sănătății.

Doamna Mar Martin, responsabilul de politică HoCare și reprezentând Joint Secretariat al Programului Interreg, a făcut o scurtă prezentare despre obiectivele și rezultatele programului Interreg Europe până în prezent.

Următoarea parte a agendei evenimentului a fost constituită dintr-o scurtă prezentare generală a proiectului HoCare făcută de către domnul Eleftherios Loizou, coordonatorul proiectului reprezentând Agenția de Dezvoltare Nicosia-ANEL Cipru și o scurtă prezentare despre schimbul de experiență în cadrul proiectului, făcută de dl Michal Štefan  reprezentând DEX Innovation Center, Republica Cehă.

În partea principală a evenimentului, toți partenerii din cele 8 țări participante au prezentat impactul rezultatelor proiectului HoCare în regiunea lor în raport cu îmbunătățirile politicii regionale.

Un fapt care a fost evidențiat continuu prin discursuri și prezentări, a fost nivelul ridicat al calității implementării proiectului HoCare, produs al unei cooperări excelente între 8 parteneri și nivelul ridicat al succesului proiectului în îmbunătățirea instrumentelor de politică regională.

La eveniment au participat oficialități de rang înalt din toate regiunile partenere, precum și  reprezentanți ai ministerelor, autorităților locale, ONG-urilor locale relevante, universităților și entităților private. Din Romania au participat reprezentanți de înalt nivel  - Dl. Dan Dumitrescu Ministrul secretar de stat Ministerul Sănătății, Dl. Danuț-Alexandru Potor Ministrul secretar de stat Ministerul Fondurilor Europene, Dna  Svetlana Gomboș Director General al Autoritatea de management a Programului Operational Competitivitate alături de echipa HoCare a Institutului National de Cercetare Dezvoltare in Informatica ICI Bucuresti, condusa de dr.cib.ec.mat. Gabriela Florescu.

 

 

Comentarii

loading...