Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Farmaciștii au contact cu bolnavi dar sunt neprotejați împotriva coronavirusului

Asociația Farmaciilor Independente Ethica (AFIE) solicită autorităților din România să ia măsuri urgente prin care să fie asigurată protecția farmaciștilor.

Mihai Diac 0 comentarii

„Farmaciștii lucrează în aceste zile în sprijinul populației, sub numeroase solicitări și sub presiunea lipsei medicamentelor și a materialelor sanitare din farmacii. Cu toate acestea, farmaciștii sunt ignorați de către autorități, care până în acest moment nu au comunicat niciun aspect privind măsuri prin care farmaciștii din România să fie cu adevărat protejați. Autoritățile din domeniu trebuie să se asigure că cei care mențin starea de sănătate a populației sunt la rândul lor protejați și sănătoși. Solicităm astfel ca statul român să dispună de urgență măsuri de protecție pentru farmaciști!”, a declarat farmacista Sânziana Mardale, președintele Asociației Farmaciilor Independente Ethica (AFIE).

Potrivit acesteia, materialele de protecție corespunzătoare pentru farmaciști și asistenți de farmacie se referă la măști, în primul rând, precum și la mănuși, substanțe dezinfectante, viziere de protecție și alte produse, care lipsesc de la furnizori și pe care farmaciile nu le pot achiziționa.

Comentarii

loading...