Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Focar de Covid-19 la o Clinică a Spitalului Județean Timișoara

Focar de Covid-19 la o Clinică a Spitalului Județean Timișoara

Nouă cadre medicale și zece pacienți au fost confirmați pozitiv iar Clinica de Chirurgie Vasculară din cadrul unității medicale a intrat în carantină pentru 14 zile.

Petronel Tudor 0 comentarii

Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Județean Timișoara are 19 persoane infectate cu Covid-19, toate asimptomatice, a anunțat marți seara, printr-o postare pe Facebook, Raul Pătrășcanu, managerul unității medicale.

„În timpul unor testări de rutină, cum facem sute pe zi în cadrul unităţii noastre tot în scopul prevenţiei atât personalului cât şi pacienţilor, am descoperit în după-amiaza aceasta (n.red. marți) un număr de cazuri pozitive în cadrul Clinicii de Chirurgie Vasculară. Este vorba de 9 asistente/infirmiere şi 10 pacienţi, toţi asimptomatici.” a transmis Raul Pătraşcu, citat de News.ro.

S-a decis de urgență intrarea în carantină a Clinicii de Chirurgie Vasculară pentru o perioadă de 14 zile. Pacienții testați negativ care pot fi externați vor ieși din Spital, în vreme cei care nu pot părăsi secțiile unde sunt internați vor fi monitorizați de personalul medico-sanitar care a efectuat testul Covid-19 și care a primit două rezultate negative într-un interval de 72 ore.

Operațiile vor fi făcute de chirurgii vasculari cu două teste negative iar secțiile de chirurgie generală vor asigura personalul mediu şi auxiliar pentru monitorizarea şi îngrijirea permanentă a pacienţilor, dă asigurări managerul Spitalului Județean Timișoara.

Comentarii

loading...