Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Gabriela Firea afirmă că în București există o capacitate mare de testare Covid

Fostul primar general, Gabriela Firea, a declarat, luni, că în București există o capacitate mare de testare Covid.

Mihai Diac 0 comentarii

Fostul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, că în București există o capacitate mare de testare Covid.

Această capacitate de testare este disponibilă întrucât au fost cumpărate aparate şi teste pentru toate spitalele din cadrul ASSMB, care este subordonată Primăriei Generale a Capitalei.

"Bucureştiul are o capacitate mare de testare. Am achiziţionat aparate de testare Real Time PCR şi extractoare, de asemenea teste pentru toate spitalele care aparţin de Primăria Generală a Capitalei, inclusiv pentru Spitalul de Copii Victor Gomoiu, care are atât aparat, cât şi teste şi, foarte important, personal calificat. De asemenea, Administraţia Spitalelor are protocoale încheiate cu peste 30 de clinici private cărora le decontează preţul testului, dar la valoarea stabilită de stat, adică 250 de lei - şi în acest moment există pe site-ul ASSMB mai multe linkuri şi posibilităţi ca bucureştenii să se înscrie să se testeze gratuit prin grija Primăriei Capitalei", a declarat, luni, Gabriela Firea.

Comentarii

loading...