15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSănătate„Ghid de utilizare” a porcului, de la Mihaela Bilic

„Ghid de utilizare” a porcului, de la Mihaela Bilic

„De la vârful urechilor până la vârful cozii, totul e bun la porc. Și nu porcul e gras, ci de noi depinde ce bucată alegem și cum o gătim. Este mare diferență între bucățile nobile și cele mai puțin nobile. Bucățile nobile sunt cele din partea superioară, unde avem cotletul, mușchiul, mușchiulețul, chiar și pulpa. Pe măsură ce coborâm spre burtă bucățile încep să devină mai împănate și mai grase, și crește cantitatea de țesut conjunctiv. Bucățile de calitatea întâi înseamnă fibră, mușchi și foarte puțină grăsime. Bineînțeles, sunt cele mai scumpe și cele mai gustoase,” a spus Bilic. 

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă