13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSănătateIncident grav la un ştrand din Capitală

Incident grav la un ştrand din Capitală

În urma sesizării Poliției Sector 6 cu privire la intoxicația cu clor a mai multor persoane, printre care și copii, inspectorii sanitari au efectuat în luni după-amiază un control la unitatea de agrement care îi aparţine lui Cristi Borcea – Magic Place Pool – și au prelevat mai multe probe de apă din bazinele existente. Până la determinarea rezultatului final și remedierea pompei de distribuire a clorului, inspectorii DSPMB au decis suspendarea activitățiii acestei unități.

Luni după-amiaza, cel puțin 10 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la ştrand, ambulanțele fiind trimise la fața locului după un apel la 112. Oamenii au acuzat stări de rău și o concentrație prea mare de clor în apă. 5 adulți au fost transportați la spitalele Floreasca și Universitar, iar doi copii au fost duși la spitalul Grigore Alexandrescu. Unul dintre minori a acuzat probleme severe de respirație.

 

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă