Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

La o singură firmă din Germania, 996 de angajați români au coronavirus

La o singură firmă din Germania, 996 de angajați români au coronavirus

996 de angajați români ai unei firme din Rheda-Wiedenbruck (Germania) au coronavirus, a anunțat,, joi, 25 iunie, Ministerul Afacerilor Externe al României (MAE).

Mihai Diac 0 comentarii

În conformitate cu datele transmise de către autorităţile locale din Germania, până la acest moment au fost confirmate 996 de cazuri pozitive de infectare cu SARS-CoV-2 în rândul cetățenilor români care lucrează la o companie de prelucrare a cărnii din Rheda-Wiedenbruck, a anunțat, joi, Ministerul român de Externe.

Conform datelor oficiale comunicate de către autorităţile din Germania, în cadrul companiei din Rheda-Wiedenbruck îşi desfăşoară activitatea 3.969 de cetăţeni români.

Comentarii

loading...