15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSănătateLiderii industriei stomatologice au fost prezenți la DENTA II

Liderii industriei stomatologice au fost prezenți la DENTA II

Peste 90 de companii, din 11 țări (Bulgaria, China, Germania, Israel, Italia, Pakistan, Portugalia, România, Singapore, Spania, Ungaria), au ilustrat tendințele și inovațiile în ceea ce privește sănătatea dentară, au prezentat oferte speciale pentru produsele destinate cabinetelor sau laboratoarelor stomatologice și au întâlnit potențiali clienți sau noi parteneri.

De la DENTA II nu au lipsit echipamentele și aparatura de ultimă generație, accesoriile, materiale pentru tehnica dentară, dispozitivele specifice igienei orale şi produse farmaceutice pentru medicină dentară.

Evenimentul a fost și o reală sursă de informare pentru medicii stomatologi, prezentând soluții moderne pentru tratamente eficiente, servicii de calitate și chiar o educație dentară bazată pe prevenție.

Mai mult decât atât, DENTA II a oferit posibilitatea medicilor dentiști și studenților de a-și actualiza cunoștințele în domeniu. Specialiștii din acest sector au participat la conferințe, seminarii și prezentări de interes pentru ramura industriei stomatologice.

În cadrul DENTA II s-a desfășurat al 75-lea Congres cu participare internațională al Societății Române de Stomatologie, eveniment care a avut ca temă principală Stomatologia 3D.

Un alt eveniment de interes a fost workshop-ul Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic, organizat de Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România.

De asemenea, la DENTA II a avut loc cursul gratuit Secrets of Dental Laser Therapy și prezentarea „O nouă viziune în chirurgia regenerativă”, organizată de Smart Medical Solution.

Cele mai citite

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Vopsirea auto profesională. Etapele procesului de vopsire pas cu pas

Vopsirea auto profesională este un proces complex și meticulos, care implică mai multe etape distincte pentru a obține un finisaj impecabil și durabil. În...

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...
Ultima oră
Pe aceeași temă