Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Lucrări de extindere şi modernizare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea

Lucrări de extindere şi modernizare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea va fi extins cu încă un corp, în cadrul unui proiect în valoare de 5,5 milioane de euro.

Rl online 0 comentarii

Potrivit Ministerului Sănătăţii, corpul nou de clădire ce se va construi la Spitalul Judeţean Oradea va avea regim de înălţime D+P+E. Lucrările vizează reabilitarea şi extinderea unităţii de primiri urgenţe (UPU), precum şi asigurarea de spaţii suplimentare necesare pentru eficientizarea activităţii în această unitate sanitară.

Finanţarea este asigurată de către Ministerul Sănătăţii, prin intermediul unui proiect al Băncii Mondiale, dar şi de către Primăria Municipiului Oradea. Valoarea totală a investiţiei este de aproximativ 5,5 milioane de euro, 2,6 milioane de euro fiind asigurate de către Primăria Oradea.

Conform contractului, lucrările sunt planificate a fi finalizate în 24 luni, dar având în vedere că acestea se desfăşoară într-un ritm avansat faţă de graficul de execuţie, se estimează că Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea va putea utiliza noul corp de clădire începând cu luna iunie 2020.

Potrivit Ministerului Săntăţii, tot în cadrul proiectului cu Banca Mondială, urmează ca, în luna aprilie 2019, să se semneze contractul de lucrări civile de construcţie pentru extinderea Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov. Valoarea totală a investiţiei este de aprox. 2.2 milioane euro.

Comentarii

loading...