Lucian Micu  (Foto: Facebook)

Lucian Micu (Foto: Facebook)

Managerul spitalului din Piatra Neamț, unde au ars de vii zece oameni, anunță că va demisiona

Lucian Micu a anunțat, luni, că va demisiona din funcția de manager al Spitalului Județean Neamț.

Mihai Diac 0 comentarii

Lucian Micu a anunțat, luni, că va demisiona din funcția de manager al Spitalului Județean Neamț, unde au murit, sâmbătă seară, în urma unui incendiu devastator, zece pacienți.

"Prezența mea în funcția de manager al Spitalului nu mai ajută la acest moment cu nimic. A venit momentul să mă retrag și să aștept ca specialiștii să stabilească foarte clar care au fost cauzele care au produs incendiul care a mistuit un salon și a provocat răni adânci asupra multor oameni. Demisia nu este un abandon, este un gest pe care-l fac cu respectul pe care cred că-l merită rudele pacienților și cadrele medicale afectate!

Fac apel, în calitate de om, să dăm cu toții dovadă de înțelegere și să nu facem presiuni inutile asupra echipei medicale a Spitalului care, în continuare, trebuie să se concentreze în salvarea de vieți, cât mai multe.

Demisia mea va fi înaintată la prima oră a zilei de mâine, nu înainte de a mă asigura că nu las lucrurile la întâmplare, ci că va exista o continuitate fără sincope", scrie Lucian Micu în mesajul, postat, luni, pe internet.

Comentarii

loading...