13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSănătateManagerul Spitalului Județean Deva, demis fiindcă a lăsat instituția în ”haos total”

Managerul Spitalului Județean Deva, demis fiindcă a lăsat instituția în ”haos total”

„La ora 10 a fost suspendat. Am sunat de dimineață, dar nu am avut cu cine să vorbesc! Nu avem numărul de telefon (al managerului n.r.) E o situație complicată, un haos total. A fost tratat superficial, cu direcție politică. Nu este niciun manager cu concurs, nimeni nu l-a schimbat! Managerul trebuia schimbat încă din decembrie anul trecut. Am ajuns la fundul sacului. Iau această măsură indiferent de ceea ce mi se spune. Să ni se asigure sănătatea, nu să se joace de-a managerul”, a spus Vasilică Poteca , prefectul județului Hundoara, la Digi24.

În replică, managerul demis a afirmat că numărul pacienților infectati este 13, neștiindu-se însă și câți medici au luat virusul.

„În momentul de față, pacienții infectați este 13, 10 pe boli infecțioase, 3 pe terapie intensivă. Numărul de cadre medicale nu îl știm încă. Nu se știe de unde a plecat infectarea în spital. Inițial, medicul epidemiolog mi-a spus că e o transmitere comunitară”, a spus managerul demis, Daniela Roșca.

Managerul Spitalului Județean Deva a fost suspendat din funcție, fiindcă pe perioada stării de urgență nu putea să fie demis de către prefectul județului Hunedoara.

Spitalul Județean Deva intră în carantină 14 zile, timp în care NU va intra nicio persoană în spital și NU va părăsi incita nimeni, nici medicii, nici pacienții.

Este al treilea spital din România care intră în carantină, după Spitalul “Dimitrie Gerota” din București și Spitalul de Urgențe din Suceava.

Cele mai citite

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Gestionarea culturii de lucernă pentru randamente maxime

Cultura de lucernă are un rol important în agricultura modernă, prin multiplele sale beneficii. Lucerna (Medicago sativa) este o plantă furajeră perenă, din familia...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă