Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Managerul Spitalului Județean Focșani își vrea scaunul înapoi

Managerul Spitalului Județean Focșani își vrea scaunul înapoi

Managerul suspendat al Spitalului Judeţean Focşani, Constantin Mândrilă, aflat în spital de 32 de zile după ce a fost confirmat cu infecţie cu coronavirus, a declarat că, la finalul concediul medical, intenţionează să revină la conducerea unităţii, informează News.ro

Rl online 0 comentarii

Constantin Mândrilă a declarat că se află încă în spital, iar marţi dimineaţă i-a fost prelevat un nou test pentru depistarea coronavirusului. După două teste negative, Mândrilă va fi externat şi va merge în concediu medical.

”Mă aştept să iasă negativ acest test, acum că m-au suspendat”, a spus Mândrilă,  după ce săptămâna trecută a acuzat că este ţinut în spital, deşi nu are simptome şi nici nu primeşte tratament, doar pentru a trece cele 30 de zile de incapacitate de exercitare a atribuţiilor, pentru a putea fi suspendat.

Totodată, Mândrilă a declarat că, după ce va fi externat şi îşi va reveni complet, el urmând să stea în concediu medical o vreme, va informa Ministerul Sănătăţii şi se va întoarce la şefia Spitalului Judeţean Focşani.

Între timp, Ministerul Sănătăţii a numit-o, interimar, la conducerea Spitalul Judeţean de Urgenţă  "Sf. Pantelimon" Focşani pe Elena Codruţa Neagu, pe perioada cât managerul Constantin Mândrilă se află în concediu medical.

Managerul Spitalului Judeţean Focşani, Constantin Mândrilă, spitalizat din 12 aprilie în urma infectării cu coronavirus, a fost suspendat din funcţie marţi.

Constantin Mândrilă a fost depistat cu noul coronavirus în 10 aprilie. Iniţial, Mândrilă s-a autoizolat la o pensiune din Focşani, iar apoi a fost transportat de un echipaj ISU la Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean. De atunci, el se află internat în spital, acuzând că este ţinut în unitatea medicală doar pentru a putea fi suspendat din funcţie.

Comentarii

loading...