Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Marcel Vela: Mersul la urne nu este mai periculos decât mersul la cumpăraturi

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a adresat românilor un îndemn să vină să voteze, explicând că "mersul la urne nu este mai periculos decât mersul la cumpăraturi".

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a adresat românilor un îndemn să vină să voteze, fără a se lăsa intimidați de faptul în țară există cazuri de coronavirus.

Ministrul de Interne le-a explicat românilor, într-un mesaj postat pe internet, că "mersul la urne nu este mai periculos decât mersul la cumpăraturi".

"Mersul la urne nu este mai periculos decât mersul la cumpăraturi. Diferenţa constă ȋn faptul că la cumpăraturi putem merge ȋn fiecare zi, dar la vot putem merge doar o dată la 4 ani.
⚠️ Nu neglijaţi această fereastră ȋn care puterea se ȋntoarce, cu adevărat, ȋn mâinile oamenilor!
⚠️ Nu neglijaţi puterea de a alege!", îndeamnă ministrul Marcel Vela într-un mesaj postat pe Facebook.

Mesajul transmis de ministrul de Interne este cel elaborat de Guvernul României, special pentru momentul alegerilor locale din 27 septembrie.

 

Comentarii

loading...