11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSănătateMedicii sunt epuizați, paturile ATI se ocupă tot mai repede, anunță secretarul...

Medicii sunt epuizați, paturile ATI se ocupă tot mai repede, anunță secretarul general al Guvernului

Antonel Tănase, secretar general al Guvernului Orban, a avertizat, marți, că personalul medical din România este epuizat și că paturile de la ATI se ocupă din ce în ce mai repede.

“Paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede, medicii sunt obosiți, personalul medical este epuizat. Nu vrem să ajungem în situații disperate”, a avertizat Antonel Tănase într-o postare pe unul dintre conturile sale de Facebook.

“Este din ce în ce mai greu să discutăm civilizat despre măsurile luate de Guvern împotriva răspândirii noului coronavrirus, fără a ne lovi de părerile ale , și <analiștilor politici> care știu întotdeauna mai bine ce se poate face. Vă spun cu sinceritate că toate aceste măsuri aparent nepopulare sunt luate din respect pentru viața medicilor și a oamenilor”, susține secretarul general al Guvernului.

Interesant este faptul că, se pare, marți dimineață, a existat o formă anterioară a acestei postări, în care Antonel Tănase anunța că “toate paturile ATI sunt ocupate” – versiune care a fost modificată în aceea că “paturile ATI se ocupă din ce în ce mai repede”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Gabriela Ruse, OUT din turneul de la Antalya

Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a avut o confruntare dificilă la turneul WTA 125 de la Antalya (Turcia), unde a fost învinsă în...

Accident Milişăuţi. Patru persoane au fost rănite. Printre ele se afla și un copil

Un accident rutier nefericit a avut loc pe teritoriul localității Milișăuți, iar patru persoane, printre care și un copil, au fost rănite. Potrivit declarațiilor...

Premiul GDS a fost acordat Comunității Declic

Premiul Grupului pentru Dialog Social(GDS) pe anul 2023 a fost decernat marţi Comunităţii Declic, în cadrul unei ceremonii care s-a desfăşurat la sediul GDS,...
Ultima oră
Pe aceeași temă