Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Sănătăţii analizează Programul Naţional de Vaccinare

Ministerul Sănătăţii analizează Programul Naţional de Vaccinare

Ministerul Sănătății susține că s-a constituit o comisie de lucru care va analiza ce deficiențe au apărut în programul național de vaccinare – inclusiv în ceea ce privește vaccinarea antigripală – și ce soluții se impun.

Florin Budescu 0 comentarii

Comisia este formată din medici, reprezentanți ai Direcției de Sănătate București și ai pacienților și până pe 15 decembrie trebuie să propună măsuri pentru îmbunătățirea programului de vaccinare.

În Capitală, medicii de familie au primit prea puține doze de vaccin antigripal – a reclamat Sandra Alexiu, președinta Asociației medicilor de familie din București-Ilfov.

Anul acesta, campania de vaccinare a început fără că Ministerul Sănătății să asigure și dozele de vaccin pentru copiii mai mici de 3 ani.

9.200 de doze pentru această categorie de vârstă urmează să ajungă în cabinetele medicilor de familie până la sfârșitul acestei luni, informează Europa FM.

Până acum, 550.000 de români s-au vaccinat antigripal, în cadrul campanieoi de vaccinare gratuită.

 

Comentarii

loading...