Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Sănătății cere o materie unică la rezidențiat

Ministrul Sănătății cere o materie unică la rezidențiat

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a anunțat că se poartă discuţii privind reorganizarea examenului de rezidenţiat, astfel încât candidații să aibă de învățat o materie unică.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Victor Costache a anunțat, la Iași, că se încearcă actualizarea bibliografiei pentru examen, una dintre propuneri fiind aceea de a se învăța după cele mai cunoscute lucrări internaţionale.

"Sunt şi cadru didactic şi am iniţiat un dialog cu rectorii. Propunerea noastră este ca în perioada care va urma, nu pot să vă spun dacă va fi de la anul, dar cu siguranţă va fi implementată această materie, să folosim atât în facultăţile şi universităţile de medicină, cât şi pentru examenul de rezidenţiat, o materie unică. Propunerea noastră este să folosim marile cărţi internaţionale, care sunt traduse, iar ediţiile sunt actualizate în română", a explicat ministrul Victor Costache.

 

Comentarii

loading...