Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Andrew Noble, Ambasadorul britanic la București

Andrew Noble, Ambasadorul britanic la București

News: Convorbirea Ambasadorului Britanic cu profesorul Virgil Păunescu, autorul vaccinului candidat

Declarația de presă a ambasadorului britanic Andrew Noble, în urma unui apel telefonic cu profesorul Virgil Păunescu, director al Centrului de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen

Adriana Constantinescu 0 comentarii

Convorbirea telefonică a Ambasadorului Britanic cu profesorul Virgil Păunescu
 
Ambasadorul Britanic în România, Andrew Noble, a avut o convorbire fructuoasă cu profesorul Virgil Păunescu, directorul Centrului de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen , care dezvoltă un vaccin candidat „OncoGen” pentru combaterea Covid19. Ambasadorul a transmis următoarea declarație:
„Știm că drumul către un vaccin împotriva COVID-19 prezintă multe provocări și trebuie să fie un efort de colaborare urgentă care implică guvernele, sectorul farmaceutic și comunitatea științifică din întreaga lume. Având în vedere acest lucru, guvernul britanic a angajat 388 de milioane de lire sterline pentru vaccinuri, teste și tratamente, iar la data de 4 mai a fost co-găzduitor al Conferinței de Angajare Globală Coronavirus, în cadrul căreia 6,5 miliarde de lire sterline au fost promise de guvernele din întreaga lume.

Virgil Păunescu, credit foto: Administrația Prezidențială

,,Am apreciat oportunitatea de a-l auzi pe profesorul Păunescu discutând despre evoluția proiectului său și vom ajuta cu bucurie echipa sa în punerea în legătură cu cercetătorii britanici de vaccin, pentru ca ei împreună cu echipa sa să poată discuta și împărtăși cercetările lor. România ar trebui să fie mândră că a produs un vaccin candidat, care va contribui la cunoașterea noastră în creștere a virusului. Finanțarea adecvată a cercetării privind vaccinul și împărtășirea rezultatelor eforturilor științifice este singura cale sigură de a învinge acest virus.” a transmis Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii în România.
#UnitedAgainstCoronavirus

Comentarii

loading...