13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSănătateNoile tulpini de Covid-19 sunt acoperite de vaccinuri. Cine susține acest lucru

Noile tulpini de Covid-19 sunt acoperite de vaccinuri. Cine susține acest lucru

Răzvan Cherecheș prezintă un grafic întocmit de specialiști și care arată că vaccinurile protejează împotriva mutațiilor descoperite în Marea Britanie, Africa de Sud, Brazilia și India.

Pe pagina de Facebook, expertul în sănătate publică explică și noile denumiri ale tulpinilor.

„Vești bune – vaccinurile ne protejează în continuare de tulpinile noi. Organizația Mondială a Sănătății a introdus un sistem nou de denumire a tulpinilor, utilizând alfabetul grec. Alpha – tulpina din Marea Britanie, Beta – tulpina din Africa de Sud, Gama – tulpina din Brazilia, Delta – tulpina din India”, a explicat Răzvan Cherecheș.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă