Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Numărul românilor infectați din echipa de sprijin care lucrat în Republica Moldova a ajuns la șapte

Șapte oameni din cadrul echipei românești care a lucrat în sprijinul medicilor din Republica Moldova s-au contaminat cu coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Echipa românească și-a încheiat misiunea de două săptămâni în Republica Moldova, dar dintre membrii echipei, șapte oameni s-au întors contaminați cu coronavirus, a anunțat postul Digi 24.

Inițial se știa că au fost contaminași patru oameni din rândul personalului medical. Bilanțul actualizat este de șapte cetățeni români contaminați, dintre care patru sunt medici sau asistenți medicali, iar trei au făcut parte din personalul tehnic.

Potrivit presei din Republica Moldova, din echipa trimisă de România au făcut parte 42 de persoane.

Comentarii

loading...