Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

O nouă conducere la Universitatea de Medicină din București

Senatul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti a validat, la data de 9 martie 2020, noua echipă de prorectori a UMF.

Mihai Diac 0 comentarii

Senatul Universitar al UMF București a validat, la data de 9 martie 2020, echipa de prorectori cu care prof. dr. Viorel Jinga își va începe mandatul în funcția de rector al UMF.

"Poziția de Prorector cu probleme de învățământ universitar de licență și de master va fi deținută de către Prof. Dr. Ecaterina Ionescu, cea de Prorector pentru strategie instituțională, evaluare academică și calitate de către Conf. Dr. Florentina Furtunescu, cea de Prorector pentru cooperare europeană și internațională de către Prof. Dr. Bogdan Popescu, cea de Prorector cu probleme de învățământ postuniversitar de către Prof. Dr. Cătălina Poiană, cea de Prorector cu probleme de cercetare științifică de către Prof. Dr. Simona Ruță, iar cea de Prorector cu probleme studențești va fi deținută de către Conf. Dr. Silviu Pițuru", a anunțat, luni, un comunicat al UMF.

Noul rector al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București este prof. dr. Viorel Jinga, care a preluat această funcție de la acad. Ioanel Sinescu. Acesta a fost rector al UMF “Carol Davila” între anii 2012-2020.

Comentarii

loading...