Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Operaţii stomatologice gratuite pentru minorii cu dizabilităţi

Operaţii stomatologice gratuite pentru minorii cu dizabilităţi

Elena Marinescu 0 comentarii

Copiii cu dizabilităţii beneficiază, începând din data de 1 noiembrie, de intervenţii stomatologice sub anestezie generală la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială ”Prof. Dr. Dan Theodorescu” din Bucureşti.

Adminsitraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale (ASSMB) informează că intervenţiile stomatologice sub anestezie generală sunt gratuite pentru copiii cu dizabilităţi, urmând să fie realizate de o echipă medicală formată dintr-un chirurg OMF-anestezist şi un medic dentist cu competenţă în pedodonţie (stomatologie pediatrică).

Astfel, copiii se vor prezenta cu bilet de trimitere la spital şi în urma consultaţiei de specialitate realizată de o echipă medicală vor fi programaţi pentru intervenţie.

„Pacienţii minori cu nevoi speciale, programaţi pentru intervenţii chirurgicale sub anestezie generală, vor primi şi asistenţă stomatologică pentru o serie de afecţiuni dentare cronice”, mai precizează ASSMB. Reprezentanţii Administraţiei spun că iniţiativa a venit în urma solicitărilor transmise unităţii medicale de părinţii unor copii cu nevoi speciale.

 

Comentarii

loading...