Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Pe centura Capitalei va fi amenajat un centru pentru persoane infectate cu Covid

Pe centura Capitalei va fi amenajat un centru pentru persoane infectate cu Covid, aflate în stare non-critică.

Mihai Diac 0 comentarii

Pe centura Capitalei, în zona Bucureştii Noi - Chitila, va fi amenajat un centru de spitalizare pentru persoane non-critice infectate cu virusul COVID-19.

Clădirea destinată acestui scop aparţine unei mari companii care comercializează produse de bricolaj.

Suprafaţa disponibilă are 7.500 mp și este echipată cu toate utilităţile de bază (apă, energie, canalizare, etc.). Ea va fi amenajată, graţie eforturilor tuturor celor care se alătură proiectului, într-o unitate pre-spitalicească.

După finalizarea echipării, clădirea va fi predată autorităţilor medicale decise de Guvernul României, pentru a fi operată de către cadre medicale profesioniste, a anunțat un comunicat transmis de Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR).

Comentarii

loading...