Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste un milion de persoane vulnerabile vor primi gratuit măști de protecție

Peste un milion de persoane vulnerabile vor primi gratuit măști de protecție

Guvernul Orban va aproba o Ordonanţă de Urgenţă care va permite distribuirea gratuită de măști de protecție către persoanele vulnerabile.

Mihai Diac 0 comentarii

Proiectul acestei Ordonanțe de Urgență a fost prezentat de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și urmează a fi aprobat în ședința de joi, 21 mai, a Executivului.

"Vă rog să trecem pe lista suplimentară Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului privind acordarea de către Ministerul Sănătăţii, prin Direcţiile de Sănătate Publică judeţene şi a municipiului Bucureşti, autorităţile publice locale, a necesarului de măşti de protecţie pentru familiile şi persoanele defavorizate de pe raza unităţilor administrativ-teritoriale, precum şi pentru suplimentarea bugetului Ministerului Sănătăţii din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului", a declarat ministrul Nelu Tătaru.

Drept răspuns, premierul Ludovic Orban a precizat că bugetul Ministerului Sănătăţii urmează să fie suplimentat cu 150 de milioane de lei, pe baza cărora vor primi gratuit măști circa 1,1 milioane de români.

Comentarii

loading...