6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSănătatePintea, despre cazul infirmierelor de la SUUB care umilesc pacienţii: Este revoltător

Pintea, despre cazul infirmierelor de la SUUB care umilesc pacienţii: Este revoltător

”Dacă nu ai empatie faţă de pacienţi, nu ai ce căuta într-un spital”, spune Pintea, care adaugă că ar merge până la desfacerea contractului de muncă.

”Este revoltător. Reacţia mea a fost foarte clară: nu tolerăm acest comportament în spitale. Conducerea spitalului a convocat pentru mâine comisia de disciplină şi sper că măsurile luate vor fi în concordanţă cu faptele. Eu aş merge până la desfacerea contractului de muncă. Dacă nu ai empatie faţă de pacienţi, nu ai ce căuta într-un spital”, a declarat, joi, la Târgu Mureş, Sorina Pintea, comentând situaţia de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Mai multe angajate ale Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti au fost filmate în timp ce se răstesc la pacienţi şi îi umilesc, imaginile fiind făcute publice pe reţele de socializare.

Reprezentanţii unităţii medicale spun că se delimitează clar de atitudinea celor trei infirmiere, precizând că se va întruni Comisia de disciplină şi va analiza cele semnalate, sancţiunile urmând a fi în raport cu gravitatea faptelor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă