Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pintea: Până la finalizarea analizei microbiologice a apei recomandăm prudenţă

Pintea: Până la finalizarea analizei microbiologice a apei recomandăm prudenţă

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că analizele făcute de Direcţia de Sănătate Publică indică faptul că nivelul clorului din apa furnizată în Bucureşti este în limitele admise, dar recomandă în continuare prudenţă.

Rl online 0 comentarii

"În urmă cu cinci minute, doamnele doctor de la Direcţia de Sănătate Publică ne-au prezentat buletinul de analize al probelor recoltate astăzi (joi - n.r.). S-au recoltat 14 probe în sectoarele 4, 5 şi 6, iar nivelul clorului în apă este în limitele admise. Până la finalizarea analizei microbiologice recomandăm prudenţă", a declarat, joi, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, într-o conferinţă de presă.

Ea a dat asigurări că recoltarea probelor a fost făcută de personal specializat.

Comentarii

loading...