21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSănătatePostul de președinte CNAS a revenit USR PLUS. Actuala șefă a Casei...

Postul de președinte CNAS a revenit USR PLUS. Actuala șefă a Casei va fi înlocuită

În urma negocierilor dintre cele trei formațiuni care vor fi partenere la guvernare, postul de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate a revenit formațiunii USR PLUS.

Din acest motiv, este de așteptat ca actuala șefă a CNAS, Adela Cojan, să fie eliberată din funcție și înlocuită cu un specialist agreat de USR PLUS, mai ales în condițiile în care unul dintre liderii USR PLUS, Vlad Voiculescu, a deținut, cândva, și funcția de ministru al Sănătății.

Adela Cojan fusese numită în funcția de președinte al CNAS la data de 18 noiembrie 2019, de către premierul Ludovic Orban, liderul PNL, ea înlocuindu-l, la acel moment, pe Vasile Ciurchea.

După cum se știe, în viitoarea formulă negociată de coaliția de guvernare, Ludovic Orban nu va mai fi premier ci va avea funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă