11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSănătatePotolește-ți setea de vară cu Litorsal!

Potolește-ți setea de vară cu Litorsal!

Cu toții am așteptat nerăbdători vara pentru a ne bucura de căldura soarelui. Suntem dornici să ne petrecem cât mai mult timp în aer liber, optăm pentru plimbări lungi sau festivaluri cu experiențe de neuitat și numărăm zilele până la vacanța petrecută relaxant la plajă sau în excursii de cunoaștere a celor mai frumoase orașe din Europa.

Pentru a ne bucura de soare fără să suferim vreo neplăcere, nu ar trebui să lipsească din rutina cotidiană sau din bagajul de vacanță  pălăriile, ochelarii de soare și loțiunile cu factor de protecție pentru ten și corp.

Mai presus de toate acestea, în toiul verii, esențială este hidratarea optimă, mai ales că  petrecem mai mult timp în aer liber, expuși la temperaturi ridicate. Fie că ne plimbăm prin parc, participăm la diverse activități fizice outdoor, alergăm de la o întâlnire la alta, stăm la piscină sau petrecem o zi pe plajă, expunerea repetată la soare ne poate face sa ne simțim slăbiți și fără energie. În plus, pierdem prin transpirație nutrienți importanți, precum sodiu, potasiu, proces care poate duce la deshidratarea organismului, cu simptome ca durerile de cap, lipsa de concentrare, stări de amețeală, probleme la nivelul pielii, senzație de gură uscată, presiune crescută, etc.

Cu toții știm că este indicat să consumăm zilnic cât mai multe lichide și fructe de sezon, însă nu este suficient! Pentru o hidratare optimă putem încerca LITORSAL!

Cu arome răcoritoare de mentă și lămâie, LITORSAL, sub formă de comprimate efervescente, hidratează organismul și potolește eficient setea, ajută la echilibrarea balanței electrolitice și asigură un aport de glucoză, cu rol în funcționarea normală a inimii și a creierului. Ingredientele LITORSAL –  vitamina C, potasiu, sodiu și glucoză – echilibrează balanța electrolitică astfel încât noi ne vom putea păstra energia în ciuda disconfortului cauzat de temperaturile ridicate sau de efortul fizic depus. În plus, LITORSAL este recomandat și în cazul deshidratării cauzate de vărsături, episoade diareice sau în urma consumului excesiv de alcool.

După o noapte lungă, apelează cu încredere dimineața sau chiar înainte de somn la LITORSAL! Efervescent, delicios și fără dureri de cap.

Păstrează în kitul de vară produsul LITORSAL pentru a te simți optim hidratat și energizat.

 

 

Cele mai citite

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...

Aproape 100 de persoane sunt încă date dispărute după atacul de la Moscova

În jur de 95 de persoane sunt încă dispărute după atacul de săptămâna trecută din apropierea Moscovei, când bărbați înarmați au deschis focul la...
Ultima oră
Pe aceeași temă