5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSănătatePregătește-ți casa pentru sărbători cu o curățenie temeinică

Pregătește-ți casa pentru sărbători cu o curățenie temeinică

Nimic nu este mai frumos în perioada sărbătorilor decât să petrecem timp alături de oamenii dragi nouă, să ne bucurăm de o pătură caldă și de mirosul de scorțișoară și să lăsăm magia Crăciunului să ne cuprindă.

Pentru a putea să ne bucurăm cu adevărat de această perioadă magică din an și pentru a lăsa liniștea să se așeze în suflet, mai întâi trebuie să ne ocupăm de toate micile detalii care fac Crăciunul perfect: cadouri pentru cei dragi, cumpărături pentru casă și bineînțeles, curățenia temeinică a spațiilor.

Una dintre cele mai importante suprafețe care trebuie curățate cât mai des și cu minuțiozitate sunt podelele. Acestea vin în contact direct cu exteriorul, iar bacteriile se dezvoltă cu ușurință pe aceste suprafețe și astfel, este extrem de ușor să își continue dezvoltarea, dacă soluțiile potrivite nu sunt folosite în timp util. Pentru covorașele și mochetele de la intrările clădirilor mari, trebuie folosite soluții profesionale pentru curățare și aspirare, ori de câte ori este nevoie, cu mare atenție și bineînțeles, utilizând produse de cea mai înaltă calitate și aspiratoare de lichid și praf.

Alte produse importante sunt consumabilele din gama de produse din hartie Tork, care ajută la menținerea curățeniei și sunt perfecte pentru ștergerea și dezinfectarea suprafețelor, tocmai pentru că sunt de unică folosință. Nu este recomandată utilizarea cârpelor din material textil, deoarece acestea captează microbi și mai degrabă ajută la răspândirea acestora, decât la eliminarea lor. În plus, pe lângă utilizarea produselor din hârtie pentru ștergerea suprafețelor, trebuie să fie prezente în grurile sanitare atât hârtia igienică, cât și prosoape de hârtie pentru ștergerea mâinilor dupa spălare.

Toate încăperile trebuie să fie impecabile din orice punct de vedere, mai ales băile și bucătăriile unde riscul pentru îmbolnăvire este mult mai ridicat. În privința grupului sanitar, păstrarea unei igiene și a unei curățenii cât mai amănunțite este obligatorie, deoarece este locul în care se dezvoltă și se înmnulțesc cel mai repede bacteriile, virușii și microbii. Cele mai puternice produse pentru combaterea înmulțirii bacteriilor sunt detergenții profesionali pentru toalete.

Pentru suprafețe, este recomandat să se folosească aspiratoare și mașini de curățenie profesionale, înainte de uitlizarea detergenților. Astfel, se elimină orice urmă de praf, iar bacteriile nu au nicio șansă să își continue dezvoltarea. Apoi, suprafețele trebuie să fie curățate cu atentie pentru a nu lasa spatii necuratate sau urme de praf. În privința podelelor, trebuie folosiți detergenți pardoseală, împreună cu mopuri profesionale, pentru un plus de strălucire și siguranță.

Pentru ca ne dorim sa te bucuri de toate aceste sentimente calde in fiecare moment, iti propunem și odorizantele ambientale cu arome variate, in functie de starea de spirit pe care vrei sa o transmiti. Odorizantele ambientale  pot avea arome citrice, de scorțișoară, florale, de levănțică, orientale sau fresh.

Curățenia și igiena reprezintă cei mai importanti factori pentru un stil de viață sănătos. Ai grijă de cei dragi și pregătește-ți căminul cu grijă pentru sărbători, folosind cele mai bune produse profesionale pentru curățarea și igienizarea spațiilor!

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă