Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Președintele Senatului, Anca Dragu, are rezerve cu privire la pașaportul de vaccinare

Președintele Senatului, Anca Dragu, s-a declarat rezervată cu privire la oportunitatea introducerii unui pașaport de vaccinare în România.

Mihai Diac 0 comentarii

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat, duminică seară, că nu susţine ideea introducerii unui paşaport de vaccinare anti - COVID în România.

"Nu cred că vom trece la acest paşaport Covid -19. Personal, nu susţin un asemenea demers", a declarat Anca Dragu la postul de televiziune Antena 3.

Anca Dragu a precizat însă că responsabilitatea individuală a cetățeanului înseamnă inclusiv decizia de a se vaccina.

"Cred că fiecare dintre noi este responsabil şi, ca atare, această responsabilitate înseamnă inclusiv să ne vaccinăm şi să luăm toate măsurile privind mască, distanţare, aşa mai departe şi pe măsură ce vom avea un număr cât mai mare de persoane vaccinate cred că vom putea considera pandemia spre final. De fapt, asta este miza în toată această discuţie economică, în ce măsură vom scăpa rapid de pandemie, până după jumătatea anului, să zicem că avem un număr însemnat de populaţie deja vaccinat, şi în România şi în alte ţări europene, astfel încât activitatea economică să îşi reia cursul normal", a explicat Anca Dragu.

Comentarii

loading...