21.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSănătateProtecție solară chiar și pentru cea mai sensibilă piele

Protecție solară chiar și pentru cea mai sensibilă piele

Dar, pentru cei cu pielea foarte sensibilă, radiațiile UV sunt extrem de nocive, cauzând îmbătrânire prematură, pete pigmentare, fotodermatoze şi, în timp, chiar şi tumori cutanate.

Este extrem de importantă aplicarea unui produs de protecție solară nu numai la plajă, ci și zilnic, în plimbările de zi cu zi. Cum se poate bucura de soare chiar și cea mai sensibilă piele? Cu formule dermatocosmetice riguroase,dezvoltate în strânsă colaborare cu medicii dermatologi!

Astfel a luat naștere gama Sensitelial, o gamă de produse de protecție solară ridicată, cu ecrane minerale, filtre organice și  extract de pudră de perle. Pudra de perle care intră în componența produselor este 100% naturală, hidratează pielea și previne îmbătrânirea. Produsele Sensitelial nu conțin parfum, parabeni, sunt fotostabile și rezistente la apă. Gama cuprinde produse potrivite pentru fiecare tip de piele și pentru întreaga familie:

Sensitelial Cremă SPF 50+ pentru piele fragilă și sensibilă la soare, predispusă la intoleranță solară (urticarie solară, fotodermatoze): indicele factorului de protecție este amplificat și extrem de eficient, datorită combinației de filtre organice și ecrane minerale, împreună cu extractul de perle. Textura fluidă și lejeră oferă un mare confort la aplicare, fără a avea efect gras sau lipicios, și este potrivită pentru tenul deshidratat sau uscat.

Pentru tenul gras și cu tendință acneică, Sensitelial Gel SPF 50 oferă o protecție foarte ridicată împotriva razelor UV, iar textura fluidă și lejeră se aplică ușor, oferind o senzație de confort pe piele.

Sensitelial Cremă colorată SPF 50+ (nuanță aurie) în caz de expunere la soare foarte puternic pentru piele fragilă și sensibilă la soare, piele deschisă la culoare sau cu intoleranță la soare (urticarie solară) și fotodermatoză: cu o textură fluidă și lejeră, crema se aplică ușor, oferind în același timp o protecție ridicată UVA/UVB și un efect de colorare pentru un aspect uniform, natural, auriu.

Sensitelial Spray de protecție solară SPF 30 este un produs destinat întregii familii, potrivit atât pentru  pielea sensibilă şi fragilă a copiilor, cât şi pentru adulţi, chiar și în cazul pielii intolerante. Conține o combinație de 3 filtre organice + 1 ecran mineral,  care acționează în sinergie perfectă pentru a asigura protecția optimă împotriva spectrului UVA/UVB. Textura sa nu lasă urme albe, se aplică extrem de ușor și intră rapid în piele.

Pentru o protecție optimă, produsele Sensitelial se aplică cu 30 de minute înainte de expunerea la soare. Se repetă aplicarea dupa înot, ștergere sau transpirație abundentă. Nu se expun bebelușii și copiii la acțiunea directă a razelor solare. Expunerea excesivă la soare este periculoasă pentru sănătate.

Aflați mai multe informații de aici: www.magnifiqueskin.ro și de pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania/

 

Cele mai citite

În timp ce PNL și PSD ar căuta un înlocuitor pentru Cîrstoiu, Sebastian Burduja își prezintă “Planul pentru București”

Sebastian Burduja, ministru al Energiei și președinte al filialei PNL București, își prezintă noua lui carte, care se intitulează "Planul pentru București". Sebastian Burduja vorbește...

Ajutorul promis Israelului, dar și Ucrainei ar putea fi votat în Congresul SUA

În timpul unei convorbiri telefonice de duminică între președintele Joe Biden și liderii Congresului, a existat un „acord” privind ajutorul rapid atât Israelului, cât...

Donald Trump a afirmat că are „ o problemă reală” cu judecătorul din procesul său de la New York

Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere...
Ultima oră
Pe aceeași temă