Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Protest împotriva Legii Vaccinării obligatorii, la Palatul Parlamentului

Luni dimineață, câteva zeci de persoane participă la un protest împotriva proiectului Legii Vaccinării.

Mihai Diac 0 comentarii

Pentru protestul care se desfășoară, luni dimineață, în fața Palatului Parlamentului, mobilizarea s-a făcut prin anunțuri postate pe internet.

Proiectul Legii Vaccinării a fost aprobat de Senat dar ulterior a rămas în dezbatere și este, practic, blocat, de circa doi ani, la Comisiile parlamentare de specialitate din Camera Deputaților.

În contextul actualei epidemii de coronavirus, acest proiect legislativ ar putea fi adoptat în procedură de urgență.

Proiectul este deja foarte discutat și a generat foarte multe controverse. Principala critică la adresa acestuia este faptul că un număr de opt vaccinuri ar urma să devină obligatorii în cazul copiilor din România. În cazul părinților care nu acceptă vaccinarea propriilor copii, acești copii ar urma să nu mai fie primiți în colectivitate (creșă, grădiniță, școală), iar părinții copiilor nevaccinați ar putea primi amendă.

Comentarii

loading...