13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSănătatePutem cumpara online Nuforen, Antinevralgic sau Aspirina

Putem cumpara online Nuforen, Antinevralgic sau Aspirina

De acum incolo vom putea cumpara direct de pe internet medicamentele pentru care nu avem nevoie de reteta. Ministerul Sănătății a acreditat farmacia online Pfarma.ro, o farmacie online care face parte din rețeaua de farmacii „Professional Farma Line”. Aceasta poate vinde așa numitele medicamente OTC (Over the Counter) tuturor celor care vor dori sa primeasca la domiciliu produsele de care au nevoie, fără sa se mai deplaseze în magazine.

Ce medicamente fara reteta putem cumpara online prin Pfarma.ro? în acest moment, în cadrul farmaciei online  sunt listate peste 600 de produse de acest tip, destinate atat uzului intern (comprimate, siropuri etc. ), cât și celui extern (unguente, soluții dezinfectante, picături de ochi etc). Altfel spus, dacă avem nevoie de Nurofen, Antinevralgic, Ibuprofen, Aspirina sau Coldrex, este suficient sa intrăm pe site, sa facem click pe acel produs, sa verificam dacă se afla pe stoc, sa completam adresa de livrare și vomi primi medicamentul dorit chiar la adresa indicată. Extrem de simplu și rapid, cu avantajul prețurilor mai mici care se regasesc, de obicei, la cumparaturile online.

Fiecare produs din categoria medicamentelor fără rețetă pe care le regasim online pe Pfarma.ro are anexata intreaga documentatie în conformitate cu legislația în vigoare: prospect, rezumat caracteristici produs, ele fiind preluate de pe site-ul oficial al Agenției Naționale a Medicamentului. Pacienții au inclusiv posibilitatea de a adresa întrebări directe unui farmacist în timp real, online, conversația fiind salvată pentru a exista un istoric personalizat. Colectarea datelor personale ale clientului și salvarea conversatiilor cu farmacistul reprezinta obligatii impuse de lege. 

“Suntem bucuroşi că „Professional Farma Line” face parte  din primul val de farmacii care primește aprobarea de a comercializa în spațiul online astfel de produse, care până în momentul autorizării se puteau achiziționa exclusiv din farmaciile fizice aflate în portofoliul nostru. Este o confirmare așteptată care vine după o perioada de pregatire și atenție deosebita pentru fiecare detaliu impus de legislația în vigoare. Din grija pe care o purtăm dintotdeauna pacienților noștri dorim sa oferim o gama completa de servicii în domeniul farmaceutic”, a declarat Răzvan Munteanu, Director General.

Rețeaua „Professional Farma Line” are o experiență în domeniul farmaceutic de 18 ani, prin cele 22 de farmacii aflate în județele Prahova, Brașov și Dambovita, în 19 localitati diferite, dispune de un depozit propriu și o flotă auto integrată, deservite de o echipa care numără în prezent peste 200 de angajați. 

Încă de la înființare, unul dintre cele mai importante concepte de business implementate în întreaga companiei il reprezinta recomandarea facuta tuturor pacienților de a consulta medicul sau farmacistul înainte de administrarea oricărui tratament.

* Pfarma.ro nu incurajeaza automedicatia si consumul irațional de medicamente. 

 

Cele mai citite

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...
Ultima oră
Pe aceeași temă