16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSănătateRainzProtocol – noul tău antrenor personal pentru slabit

RainzProtocol – noul tău antrenor personal pentru slabit

Scăparea de kilogramele în plus sau dobândirea unei forme fizice de invidiat reprezintă deziderate ale multora dintre noi. Din păcate ritmul accelerat al vieții, lipsa de timp și obiceiurile alimentare proaste ne îndepărtează adesea de realizarea acest obiectiv. Recurgerea doar la diete de slăbit, în absența unui program de exerciții fizice adecvat nu conduce decât la epuizare fizică și pierderea masei musculare. De aceea o nouă metodă da slăbit numită Training Online și un furnizor de suplimente naturale vin în sprijinul celor care, adesea, prinși între programele istovitoare de antrenament și dietele de slăbit drastice, se simt descurajați și lipsiți de ajutorul necesar pentru a trece cu brio această provocare.

Online training sau Rainz Protocol este o metodă inovativă  pentru obținerea rapidă și eficientă a siluetei sau formei fizice dorite. Printr-o simplă conexiune la internet, un telefon mobil, o aplicație și un cont personalizat sunteți mult mai aproape de realizarea acestui deziderat de mult visat. Online training-ul include un program de antrenament individual, o dietă de slăbit personalizată și monitorizarea permanenta a rezultatelor și performanțelor.

 

De ce să alegem această metodă de slăbit sau de modelare corporală?

  • Datorită flexibilității în a ne decide momentul și locul potrivite pentru accesarea programului. Online training-ul poate fi utilizat de orice persoană care își dorește un program rapid și  eficient, dar care se află mereu în luptă cu timpul și disponibilitatea de a realiza pașii necesari pentru a ajunge la rezultatele dorite. Oricând îți permite timpul, în confortul propriei case poți deschide aplicația pe telefonul tău mobil și poți parcurge etapele programului tău de slăbire.
  • Datorită faptului că acest program ne pune la dispoziție non stop un Antrenor Personal de Fitness. Antrenorii acestui tip de training sunt mereu disponibili online. Astfel, pe tot parcursul antrenamentului nu vă veți simți singuri sau descurajați în această încercare .
  • Pe lângă programul de exerciții fizice, beneficiați și de o dietă de slăbit adaptată nevoilor personale. Fie că doriți să slăbiți, fie că doriți să puneți masă musculară, sfaturile venite din partea antrenorilor noștri vor fi la fel de eficiente. Suplimentele nutritive pe care vi le vor recomanda își vor aduce aportul în realizarea obiectivelor programului vizat.
  • Programele de exerciții fizice au scopul de a lucra toate grupele musculare. În funcție de rezultatele pe care le doriți și de de ceea ce instructorii constată că este necesar pentru realizarea acestora, vor fi lucrate anumite grupe de mușchi, fără a le neglija niciodată pe celelalte, la fel de importante pentru a dobândi o forma fizică de neegalat.
  • Prin ceasurile de fitness pe cale le primiți la debutul programul, antrenorul personal de fitness va știi în orice moment care este evoluția voastră și va putea interveni ori de câte ori este necesar pentru a vă încuraja și a vă ajuta să ajungi la rezultatele dorite.

Rainz Academy, prima și cea mai bună companie în acest domeniu din România, a lansat pe piață  pachete de online training, cu prețuri începând de la numai 25 euro/lună. Intră și tu pe Rainz Academy și ia-ți pachetul tău pentru o formă fizică de invidiat!

Agenția Edcora oferă servicii de redactare și publicare articole publicitare pe România Liberă.

Cele mai citite

Estonia închide un punct de control de la granița cu Rusia pe timpul nopții

De la 1 mai, punctul de control Narva-1 de la granița dintre Estonia și Rusia a încetat să mai funcționeze non-stop. Despre acest lucru...

Platforma OnlyFans se confruntă cu o anchetă în Marea Britanie

Autoritatea britanică de reglementare în domeniul mass-media, Ofcom, a deschis o investigație pentru a stabili dacă site-ul OnlyFans, destinat exclusiv adulților, face suficiente eforturi...

În Săptămâna Patimilor Ierusalimul e mai gol ca niciodată

E Săptămâna Patimilor, cea în care Iisus Hristos a luat asupra sa toate păcatele omenirii şi ne-a mântuit pe toţi. In toate bisericile se...
Ultima oră
Pe aceeași temă